Huhhuh, tää aika menee niin nopeeta ettei tännekkää kerkiä käyä kirjottamassa! Eli meillähän alko maanantaina harjottelu kiinalaisessa päiväkodissa. Mulle se ensimmäinen päivä oli kyllä melkonen järkytys. Se on niin erilaista ku meillä Suomessa se touhu! Satuin ryhmään, jossa on melko vilkkaita lapsia, joten siellä on sit aikamoinen kuriki. Päivärytmi siellä on tarkkaan suunniteltu ja aikatauluista pidetään minuutilleen kiinni. Myös se että ootko hoitaja vai opettaja sielä näkyy tosi selvästi. Opettaja tekee tietyt hommat ja hoitaja omat. Tilat päiväkodissa on erittäin viihtysät. Siinä me suomalaisetki voitas vähän ottaa oppia ;) Ne on koristeltu ja sisustettu lapsille mieluisan värisiksi :)

No seuraavat päivät meni sitte paljo paremmin ku alko tottumaan siihen niiden päiväkotielämään =) On kyllä ihania ne lapset! Ongelmana on vaan se että meillä ei oo yhteistä kieltä, ei edes minun ohjaajan kans oikeen :D Elekielellä mennään! On kyllä kivaa nähä näin läheltä kiinalaista päiväkotielämää, seuraavia viikkoja ootellessa! 

Tämä koulu oli järjestäny meille semmosen iltaohjelman torstaille että käytiin shanghain keskustassa akrobatiaesityksessä. Oli kyllä tähän asti yks parhaimpia kokemuksia täällä:D harmi että sielä ei saanu kuvata, mut kurkatkaa tuonne nettisivuille jos kiinnostaa millasta siellä oli =) http://www.shanghaiacrobaticshow.com/

Nella varmaan kans kirjottelee pian omia kokemuksia! =) Laitan vielä muutamia kuvia tältä viikolta

-Hanna

IMG_3995-normal.jpg

IMG_3905-normal.jpg

IMG_3933-normal.jpg

IMG_4013-normal.jpg