Heipähei!

Meillähän loppu netti yllättäen Kiinassa viidennen viikon kohdalla ja yksi luonnos jäi postaamatta. Kuvia tuler lisää perästä päin kunnes saan ne Nellalta. Tässä tämä viimisin minkä kerkesimme kiinassa kirjoittamaan ennen netin katkeamista: 

Viis viikkoa Kiinan reissua takana ja yks eessä. Aika on menny niin nopiaa että ei oo ehtiny huomatakkaan. Kiinalaisesta kulttuurista on kyllä oppinu erittäin paljon. Voi olla että tuntuu viikon päästä hassulta nähä kaikkia suomalaisia ihmisiä ku näihin paikallisiin on jo niin tottunu :D 

Huh, mulla ja Nellalla on jo työharjottelun loppuarviointi/keskusteluki ohi, vaikka onhan meillä vielä neljä päivää harjottelua jäljellä. Nyt voiki loppuajan keskittyä nauttimaan vielä kaikesta mitä ehtii näkemään ja tekemään. Joka viikonloppu on shoppailtu ja käyty kattoon nähtävyyksiä. Ja joka viikko on oppinu vähän enemmän puhumaan ja kirjoittamaan kiinaa. 

Yks asia mikä on jääny tosi hyvin mieleen ja joka on ollu mielenkiintosta on kiinalainen lääketiede. Täälä kaikki vaivat pyritään hoitamaan mahollisimman luonnonmukaisilla aineilla. Ollaan saatu Chinese Herbs -tunneilla maistaa mitä ihmeellisimpiä litkuja. Eihän ne hyviä oo mut kuulemma terveellisiä. 

Käytiin pari viikkoa sitte pikkuporukalla Happy Valley -nimisessä huvipuistossa. Mentiin sinne heti aamusta ettei tarvis jonottaa. Mut ku sisään päästiin ja ekaan laitteeseen mentiin, huomattiin että jonotettiin jo siihen 1,5 tuntia :D Mutta kokemus oli kyllä oottamisen arvonen!! Kaikki laitteet oli paljon suurempia ku Suomessa. Päästiin me sit käymään kuitenki varmaan 8 laitteessa sen päivän aikana. Se huvipuisto oli koristeltu halloweenaiheisesti ja siellä sattu sopivasti sinä iltana olemaan jotku halloweenpirskeet.

Kuvia laitamme jälestä päin!! :)